Geschiedenis

Changjiang is een Chinees merk met een heel rijke maar wel eerder lokale geschiedenis. Changjiang heeft haar eerste productie al opgestart in de jaren 50.

Dankzij het model CJ 750 wordt het merk bekend in het buitenland. Vandaag de dag biedt de fabriek een Side-Car aan, wat het resultaat is van 60 jaar productie-ervaring en duizenden verkochte modellen in Azië.

Voorstelling

Model Side “Dynasty” en Side “Pekin Express”

Uitgerust met een 650cc motorblok met 55 pk, tweecilinder, 8 kleppen, dubbele bovenliggende nokkenas, vloeistofkoeling en Bosch brandstofinjectie. ChangJiang voorziet zijn voertuigen van moderne technologie voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.

De ChangJiang Side car biedt toekomstige eigenaren kwaliteit op alle niveaus van de productie. Kayaba-ophanging, CBS-remsysteem, parkeerrem, aluminium wielen, led lampen, LCD-dashboard, reservewiel aan de zijkant, USB-aansluitingen, 12 volt stekker, … Natuurlijk biedt de site car van ChangJiang ook erg veel plezier voor zowel de bestuurder als de passagier die het rijden tevens erg comfortabel zullen vinden. Door de oude 2 cilinder te vervangen door een moderne 650cc motor bent u in staat om te reizen terwijl u profiteert van een beperkt verbruik van ongeveer 5,6 liter/kilometers.

Ontdek in detail elk model: